Üye Olmayan Kayıtsız Misafir Kullanıcılar Lütfen Okuyun.
2 posters
Yazar
Konu: Üye Olmayan Kayıtsız Misafir Kullanıcılar Lütfen Okuyun. Ptsi Eyl. 05, 2011 3:15 pm
Kayıtsız Misafir Kullanıcı Arkadaşlarım , forumun hakları saklı olup üye olmadan diğer forumları göremezsiniz.
Forumumuzun diğer kategorilerini görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Umarım anlayışla karşılarsınız.
The People's Champion 2 Yıldız Moderatör
Konu: Geri: Üye Olmayan Kayıtsız Misafir Kullanıcılar Lütfen Okuyun. Ptsi Eyl. 05, 2011 3:42 pm
Engin bu iyi olacaktır sonuçta paylaşacaklarımızda emek olacaktır bazı emek hırsızları çalmaması için bu uygulama iyi olacaktır.Tabi bizim forumumuzda çalıntılar olmassa iyi olur .
The Savior Admin
Konu: Geri: Üye Olmayan Kayıtsız Misafir Kullanıcılar Lütfen Okuyun. Ptsi Eyl. 05, 2011 3:45 pm
Tabiki kardeşim bu uygulama iyi olacak kanımca . Elimden geldiği kadar başka site ve forumlardan kendimin ve başkasının çalıntı yapmamasına dikkat edeceğim . Herşey bi kenara sende bizimle birlikte olup bize yardım ettiğin için sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
The People's Champion 2 Yıldız Moderatör
Konu: Geri: Üye Olmayan Kayıtsız Misafir Kullanıcılar Lütfen Okuyun. Ptsi Eyl. 05, 2011 3:47 pm
Ne demek arkadaşlarıma yardım etmek benim için bir gururdur .
Üye Olmayan Kayıtsız Misafir Kullanıcılar Lütfen Okuyun.